Easyrate lancerer ny feature, easylink, der gør kundeoplevelsen bedre med et enkelt tap! – easyrate
easyrateeasyrate
Easyrate lancerer ny feature, easylink, der gør kundeoplevelsen bedre med et enkelt tap!

Easyrate lancerer ny feature, easylink, der gør kundeoplevelsen bedre med et enkelt tap!

I en verden, hvor teknologi konstant udvikler sig for at forbedre kundeoplevelsen, introducerer easyrate med stolthed "easylink" - et banebrydende værktøj designet til at revolutionere, hvordan virksomheder interagerer med deres kunder. Med easylink kan virksomheder nemt koble flere links til deres standere, hvilket giver kunderne øjeblikkelig adgang til en verden af information lige ved hånden. Fra menukort til fordelsprogrammer og anmeldelser, easylink åbner døren for en mere engagerende og informativ kundeoplevelse.

Hvad er easylink?

easylink er en feature udviklet af easyrate, der tillader virksomheder at tilføje flere links til en enkelt stander. Når en kunde tapper standeren med deres mobil, præsenteres de for en skræddersyet landingsside, der viser alle de links, virksomheden ønsker at fremhæve. Denne tilgang gør det nemmere for kunder at navigere mellem forskellige ressourcer, såsom at tjekke et menukort, tilmelde sig et fordelsprogram, eller læse og afgive anmeldelser.

Fordele ved easylink

  • Forbedret kundeoplevelse: easylink giver en mere strømlinet og brugervenlig måde for kunder at interagere med din virksomhed på. Ved at have al relevant information samlet på ét sted, sparer kunderne tid og besvær.
  • Tilpasning: Med easylink kan du tilpasse landingssiden med de links, der passer bedst til din virksomheds behov og kundens interesser, hvilket giver en mere personlig oplevelse.
  • Effektiv markedsføring: Brug easylink til at fremhæve nye tilbud, kampagner eller vigtige oplysninger. Dette værktøj kan blive en værdifuld del af din markedsføringsstrategi.
  • Målbare resultater: Få indsigt i, hvilke links dine kunder klikker mest på, og optimer din forretning og markedsføringsstrategi baseret på data.

Sådan fungerer easylink

Implementeringen af easylink er simpel og ligetil. easyrate tilbyder en intuitiv platform, hvor du kan administrere de links, du ønsker at inkludere. Kunderne skal blot bruge deres smartphone til at tappe eller scanne QR-koden, hvorefter de bliver dirigeret til en mobilvenlig landingsside med dine links.

Hvordan ser easylink ud?

Denne mockup illustrerer, hvor nemt og overskueligt det er for kunder at navigere mellem forskellige links, og hvordan det ser ud fra både virksomhedens og kundens perspektiv. Du styrer selv hvor mange links der skal fremgå samt placeringen.

 

Konklusion

Med sin brugervenlighed, tilpasning og effektivitet, sætter easylink en digital standard for, hvordan virksomheder kommunikerer med deres kunder. Uanset om du driver en restaurant, en detailbutik, eller en anden type forretning, kan easylink hjælpe med at forbedre din kundeoplevelse og styrke dit brand.


Få din easyrate stander her

Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe