Fra 9 anmeldelser til 42 anmeldelser på én måned – easyrate
easyrateeasyrate
Fra 9 anmeldelser til 42 anmeldelser på én måned

Fra 9 anmeldelser til 42 anmeldelser på én måned

Cafe min Olivia i Aalborg 5-doblede deres Google anmeldelser på én måned.

"Vi er super stolte over vores resultater allerede nu med easyrate - siger ejeren og tilføjer, "vi har næsten 5-doblet mængden af anmeldelser, og det er virkelig blevet nemt for vores kunder at lave en anmeldelse direkte efter deres besøg".

Den aalborgensiske cafe fik implementeret easyrate i Juni 2024, og siden da har det været en fast del af deres strategi, at få kundeanmeldelser direkte fra caféen.
En spændende udvikling står for døren resten af 2024 for Cafe Min Olivia, hvis væksten i antal anmeldelser kan holdes oppe.

"Med easyrate kan vores kunder lave en Google anmeldelse på 3-5 sekunder, de holder bare mobilen hen til standeren, hvorefter de får mulighed for at anmelde vores cafe", fortæller ejeren.

Google anmeldelserne gør Cafe Min Olivia mere synlige på Google og Google Maps, så de vil helt naturligt opleve flere kunder gennem Google over tid, blot ved at holde fokus på flere anmeldelser.

Ejer af Cafe Min Olivia afslutter og siger "vi vil få implementeret easyrate i større grad i 2024 med flere typer af deres produkter, så vi kan få større fokus på anmeldelserne".
Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe